Nova enquesta de Card.cat

Ara que ja hem complit un any d’existència us podem fer la pregunta clau: estau contents anb la revista Card.cat? Us convidam a entrar a votar i fer-nos la corresponent avaluació. A través dels comentaris, a més, s’accepta qualsevol tipus de crítica que ens pugui ajudar a millorar. Igualment, si voleu posar alguna alabança… no seré jo que us digui que no, perquè de tant en tant també van bé per omplir el sarró de l’ego.

Au idò, entrau i votau!!!

Quina nota posaries a Card.cat per ara?

  • Bona (49%, 31 Vots)
  • Molt Bona (35%, 22 Vots)
  • Normal (10%, 6 Vots)
  • Dolenta (5%, 3 Vots)
  • Baixa (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 63

Loading ... Loading ...

7 pensaments a “Nova enquesta de Card.cat

  1. Enhorabona per la web. Només hi trob una petita mancança, que alguns articles òbviament no passen per normalització lingüística i presenten errades ortogràfiques bastant greus.

    • Moltes gràcies per la part que ens toca.
      Sobre les faltes… hem de reconèixer que tens raó. I es deu sobretot a dues coses:

      – No tots els editors som professionals de la llengua i és normal que cometem alguna errada.

      – Falta de temps. Com que això no és cap revista professional, i tots tenim altres feines, no podem dedicar-li tot el temps que voldríem. Així, sovint ens limitam a corregir les faltes més grosses que observam en una primera lectura ràpida.

      Però gràcies pel consell. Ho tendrem en compte i mirarem d’esmenar-nos-hi.

  2. Ja que s’ha encetat el debat… voldria fer una contribució autocrítica:

    – La revista podria ser més plural. Ens falten articulistes que pensin “d’una altra manera”. Molts dels nostres autors tenen un línia ideològica semblant; i ens falten col·laboradors “diferents”.

    – La revista huaria de tenir més participació a Son Carrió i Sa Coma. A pesar de ser un mateix municipi, som diferents localitats i això dificulta la cohesió.

  3. La veritat és que quan em varen convidar (com a representant de la tercera edat) a les primeres reunions informatives per a la creació de Card.cat, mai vaig imaginar que en un any, la web pogués aconseguir l’èxit aconseguit tant de lectors com en participació.
    Enhorabona, i com diria Jesulín: “En do palabra: im precionante”
    Sobre el comentari de Xisca, crec que és molt encertat, a més jo li donaria una (amistosa) estirada d’orelles al director, de tant en tant se li escapa alguna paraula d’aquestes usades en els SMS.

    • Te deus referir als comentaris… Perquè als articles hi vaig ben alerta.
      Distingim entre comentaris (més informals i que els editors no corregim) dels articles que surten a la pàgina que miram que siguin més correctes i normatius.
      Però als comentaris… aprofit per mollar-me je je

  4. Idò com ja vaig dir en Pau, me estim més escriura lo més Mallorquenisat posible, perquè malement sia se mateixa llengua, tenim paraules que son ben nostres; Que llovors fac molts de erros en se gramatica,,,,Fiets, fins aqui puc arriba.

    • i això és el mèrit que té el que fas Joan. No te rendeixis… ja te corregirem noltros ses quatre faltes que facis… que per això estem!!!
      I a la resta que no escriviu per aquest motiu (“és que faig moltes faltes…”) ja ho sabeu. No és excusa!!! Basta voluntat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.