La cantata ” Rua Fosca” a l’Auditori de Manacor

La Cantata Rua Fosca és una obra coral de Mallorca, idea i música originals de Miquel Brunet amb text de Jaume Santandreu, que fou estrenada a l’Auditori del Conservatori de Palma el 5 de març de 2006.

Considerada una obra de referència per al cant coral fet a les Illes Balears i d’arreu dels Països Catalans, amb un gran rerefons social, ja que és dedicada als milions d’infants que malviuen al carrer.

Aquesta vegada Rua Fosca és una proposta de la Banda de Música de Manacor. Després de conèixer aquest text de Jaume Santandreu juntament amb la bona música de Miquel Brunet el projecte és realitzar la Cantata amb arranjaments instrumentals específics per banda juntament amb diferents corals.
És una cantata que comptarà amb la participació de 4 corals d’adults (Cor de Cambra Ars Antiqua, Coral de Son Servera, Coral de Sant Joan i Coral de Felanitx) i una Coral Infantil (Cor Juvenil de Sant Josep Obrer), juntament amb la Banda de Música de Manacor i amb la col·laboració dels solistes Llorenç Santamaria, Isabel Soriano i Cristina Brunet. Per tant, estam parlant d’un concert on hi haurà uns 200 músics i cantaires a damunt l’escenari actuant a l’hora.
Auditori de Manacor
Dissabte 22 de desembre a les 20:30 hores.
Diumenge 23 de desembre a les 20:00 hores.
Reserva d’entrades: 971554549.

Informació: Mateu Riera,  Banda de Música de Manacor.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada