Nota de premsa

FESTES DE SANT ANTONI ABAT DE SON SERVERA 2014

L’Obreria de Sant Antoni Abat de Son Servera i la Regidoria de Festes, com entitats gestores i organitzadores de les festes de Sant Antoni, han elaborat el programa d’activitats per a les properes festes en honor al sant. L’inici d’aquestes serà el proper dia 11 de gener i s’allargaran fins al dia 18. El programa compta amb les celebracions més tradicionals dels dies 16 i 17, així com també actes lúdics, culturals i festius amb anterioritat a la celebració de la diada de Sant Antoni. S’ha elaborat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Son Servera, la parròquies de Sant Joan Baptista de Son Servera i de la Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor i les entitats locals col·laboradores.

Aquesta festivitat té un important arrelament al municipi, comptant amb una gran participació en tots els actes que s’hi desenvolupen. Per la seva llarga trajectòria en el temps, ha esdevingut un referent en l’activitat cultural i participativa de la localitat i de la comarca del llevant de Mallorca. El nombrós públic congregat i l’animació demostrada fan possible que any rere any es consolidi més encara una celebració tant nostrada, com un alè d’esperança de transmissió del llegat d’un poble.

Podeu consultar el programa complet a l’enllaç a la plana web de l’obreria, que és que ens ha enviat la nota de premsa: http://santantonisonservera.es/app/download/5795109204/sant+antoni+2014.pdf

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada