TIL (capítol III)

Una mostra del guirigall que és això del TIL és que fins cinc mesos després no han arribat a les escoles les primeres instruccions de la Conselleria de com s’ha d’aplicar. Un poc més i ho envien per al mes de juny!!!

Si això fos un decret fet amb seny i sentit pedagògic aquestes instruccions haguessin arribat l’any passat i no a mitjan curs (i gràcies que desenes de centres havien exigit a la Conselleria respostes davant algunes qüestions, si no potser encara estarien esperant). I tot això ja els ho va dir el Tribunal Suprem, però es veu que quan els convé es burlen de la Justícia a base de decrets.

Ja pot dir el senyor Bauzá per les ràdios que vulgui que  “los profesores los que tienen que hacer es cumplir la materia legislativa, y si no les gusta que se presenten a las elecciones”, però mentre ens faci fer mengarrufes pedagògiques com aquest TIL els professor continuarem posant el crit en el cel, perquè estimam la nostra feina i sabem com fer-la, i si ell ho vol disfressar de “qüestions polítiques” ja s’ho trobarà. El temps posa a tothom en el seu lloc…

 

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2014/02/08/til-instrucciones-cinco-meses-despues/909485.html

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada