Fotografies antigues

Continuam amb fotos de  na Meneta. Començam amb una excursió a les muntanyes de Calicant i Ses Piquetes de l’any 1953. Apareixen Àngela Castella, Antònia Meneta, Biel Tauler o Mena, Andreu Melis, Francisca Mena, Metxo, Magdalena Pisca, Sebastiana Pisca, Magdalena Rossa, Maria i Margalida Corme, na Tola i es de sa Botigueta, Francesca Rossa, Aina Maria Falcona i en Llinàs.

1 014

Continuam amb una foto escolar de n’Antònia Mena i una altra de n’Andreu Melis (amdues del 1944-45).

1 011

 

1 012

Per acabar, una imatge d’un grup d’amigues de devers el 1950 que anaren al cinema (Antònia Mena, Maria Meca, Àngela Castella, Magdalena Pisca i Aina Maria Falcona) ; i una bona desfilada de moda del 1953 amb Magdalena Rossa, Aina Maria Falcona, ?. ?, Magdalena Pisca, Antònia Mena, ?, Àngela Castella i na Tola.

1 013

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada