BROU DE CARD

Bones, una altra vegada. Ja tornam a tenir un bon brou per aquest mes. Haurem de començar a pensar a fer sopa freda perquè arriba la calor, però m’ensum que fins després de les eleccions això no serà possible. Així que endavant, el brou d’aquesta setmana té un gustet de carrioner i campanya electoral.

 • Que finalment el PP hagi desistit de participar a la taula rodona. Era una bona oportunitat de discutir de política i ara l’esdeveniment perd cert interès.
 • L’interessant escenari que es pot presentar després de les eleccions. Pareix poc probable que cap partit arribi a 7 regidors, que fan la majoria absoluta necessària per a governar; per tant s’hauran de definir pactes de governabilitat. Tindrà el PI la clau per a poder definir un pacte?

Per una banda, és l’únic que pot pactar a dues bandes, però per l’altra, el seu cap de files, n’Antoni Aguilar ja ha sortit del GISC i del PP per la porta de darrera… algú s’haurà d’empassar el seu orgull!! S’accepten apostes.

 • Si finalment, ER-EU entra al consistori, com s’ho farà en Serafí per ser a l’Ajuntament i ser pertot al mateix temps? Ho podrà dur tot arreu?
 • Les llargues coes que es formaren per aconseguir una tapa o beguda a alguns bars de Son Carrió el dissabte a la nit. Estaven desbordats!!

La pròxima vegada hi aniré ben berenat!! Uig quina fam després de les Paparres que tenia.

 • La gran participació a la carrera de les Paparres de les festes de Son Carrió. Més de 1.000 participants. Tot un èxit.  Enhorabona a tots els carrioners per aquest esdeveniment!
 • Qui s’atreveix a fer una porra de com quedarà configurat l’ajuntament després de les eleccions? Aquí teniu la meva:

PP……………………….5 regidors

GISC………………….. 4 regidors

PSOE………………… 2 regidors

PSM…………………… 1 regidor

PI…………………………1 regidor

 

 

 

5 comentaris a “BROU DE CARD

    • Bé, és la meva porra…que no vol dir la que m’agradaria. De totes maneres, si vols més detalls del meu pronòstic crec que me’n balla un. L’he posat al PSM perquè sol tenir un grapat de seguidors fidels. Però bé podria ser que al final vessi cap a EU-ER, o també podria passar que la divisió del vot fes que no entrés cap dels dos. En aquest cas no tenc molt clar cap on aniria a parar el regidor.

     També potser vagi molt errat en els càlculs i me’n dugui una esculada!! No tendré cap problema en reconèixer-ho.

     Bé…les apostes estan en marxa! Maria, tu com creus que es configurarà?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada