Sacks, un altre que se’n va

Des del desconeixement, des de la manca de dades empíriques, adesiara tenc la sensació d’oneig vital. De la meteixa manera que es van alternant moments i dies més bons amb altres que no ho son tant, es van alternant entrades i sortides relacionals, persones que, en definitiva, entren i surten de la propia vida (ja sigui de manera directa, per coneixement personal, ja sigui de manera indirecte, per referències, escrits, contes..)Ahir, amb Climent Garau, ens deixava un referent pel que fa al “compromís amb el País”, avui ens deixa Oliver Sacks, un referent pel que fa al “coneixenment de la ment i la tolerància”

Vegeu la referència que en publica “El País”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada