Comunicat de premsa del Pi sobre la depuradora de Sa Coma

El PI Proposta per les Illes Sant LLorenç des Cardassar exigeix a l’equip de govern les màximes garanties i solucions en el projecte d’ampliació de la depuradora.

Respecte a l’ambiciós projecte d’ampliació i manteniment de les instal·lacions de la depuradora de sa Coma, aprovat en el darrer plenari de l’Ajuntament de Sant Llorenç, el grup municipal EL Pi, proposa un canvi d’ubicació per tal de garantir l’eliminació de les olors que fins ara han ocasionat un greu problema pels residents i turistes de la zona.

L’equip de govern pretén dur a terme una important actuació per a l’ampliació i reforma de les instal·lacions de la depuradora, per un import aproximat de 7 milions d’euros en un període de 6 anys.

El grup municipal de El Pi Proposta per les illes, va sol·licitar en el darrer ple extraordinari convocat amb motiu de l’aprovació del projecte, si es garantia totalment amb aquesta inversió l’eliminació de les olors, cosa que no varen poder garantir, es va demanar la reubicació de les instal·lacions allunyant-les del nucli poblacional.

Els nostres plantejaments van ser desestimats per l’equip de govern, el qual va reconèixer que no s’havia plantejat en cap moment un canvi d’ubicació de les instal·lacions.

Una vegada més tornem a veure improvisació en la presa de decisions de l’equip de govern, fent una inversió d’uns 7 milions d’euros que, a hores d’ara, no garanteix la solució del problema en la seva totalitat.

Els veïnats de sa coma i els turistes fa anys que sofreixen les contínues olors que desprenen les instal·lacions, tant pel mateix tractament, com pel reg amb l’aigua depurada. El Pi no dubta de la necessària intervenció amb aquest projecte per tal de solucionar el problema, però és la nostra obligació vetllar per a obtenir unes garanties totals en l’eficàcia del projecte, així com uns resultats satisfactoris que acabin amb la problemàtica que es pateix des de fa massa temps.

El Comitè local El Pi Proposta per les Illes Sant Llorenç des Cardassar.logotip oficial color fons blanc (1)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada