L’Ajuntament inicia un concurs públic per adquirir terrenys rústics per a infraestructures municipals

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha iniciat els procediments per a l’adquisició de terrenys rústics situats en els voltants del nucli urbà de Sant Llorenç. L’objectiu del Consistori és destinar-los a infraestructures municipals i poder-hi ubicar, de forma ocasional, aparcaments públics o bé fer-hi esdeveniments culturals o esportius, fires o mercats.panoramica-sant-llorenc

Aquests terrenys han de tenir les següents característiques:

  • Tenir la qualificació de sòl no urbanitzable (rústic).
  • Estar dins un radi de 350 metres amb el centre de l’Església.
  • Tenir una superfície mínima de 4.000 m2 i màxima de 7.000 m2.
  • El preu màxim per a m2 serà de 13,50 euros i l’import màxim per a la totalitat dels terrenys serà de 94.500 euros.

L’adquisició dels terrenys es durà a terme mitjançant concurs públic. Podran presentar ofertes les persones natural o jurídiques, espanyoles o estrangeres, que tinguin plena capacitat d’obrar i no estiguin incurses en prohibicions de contractar, per si soles o de manera conjunta.

Amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a la informació relativa a l’activitat contractual totes les actuacions seran objecte de publicitat mitjançant el perfil del contractista de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Les ofertes es presentaran a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en horari d’atenció al públic, dins el termini de quinze dies naturals comptat a partir del dia següent a la publicació de l’anunci de licitació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada