L’Ajuntament inicia un concurs públic per adquirir terrenys rústics per a infraestructures municipals

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha iniciat els procediments per a l’adquisició de terrenys rústics situats en els voltants del nucli urbà de Sant Llorenç. L’objectiu del Consistori és destinar-los a infraestructures municipals i poder-hi ubicar, de forma ocasional, aparcaments públics o bé fer-hi esdeveniments culturals o esportius, fires o mercats.panoramica-sant-llorenc

Aquests terrenys han de tenir les següents característiques:

  • Tenir la qualificació de sòl no urbanitzable (rústic).
  • Estar dins un radi de 350 metres amb el centre de l’Església.
  • Tenir una superfície mínima de 4.000 m2 i màxima de 7.000 m2.
  • El preu màxim per a m2 serà de 13,50 euros i l’import màxim per a la totalitat dels terrenys serà de 94.500 euros.

L’adquisició dels terrenys es durà a terme mitjançant concurs públic. Podran presentar ofertes les persones natural o jurídiques, espanyoles o estrangeres, que tinguin plena capacitat d’obrar i no estiguin incurses en prohibicions de contractar, per si soles o de manera conjunta.

Amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a la informació relativa a l’activitat contractual totes les actuacions seran objecte de publicitat mitjançant el perfil del contractista de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Les ofertes es presentaran a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en horari d’atenció al públic, dins el termini de quinze dies naturals comptat a partir del dia següent a la publicació de l’anunci de licitació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.