Un Nadal molt animat

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i els comerciants del municipi han presentat avui dematí el “Nadal Cultural“, un programa variat que compta amb una vuitantena d’actes culturals que es realitzaran a tot el terme municipal.IMG-20151130-WA0003
Entre els actes més destacats s’inclou el Mercadet de Nadal i el Mercadet Vintage que es duran terme el diumenge 13 de desembre. El batle Mateu Puigròs ha lloat als comerciants per les iniciatives que han adoptat i que ajuden a dinamitzar el comerç local.
En total una trentena d’estants participaran en el Mercadet de Nadal que s’ubicarà a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç i obriran les portes a les 11,30 hores del matí i fins a les 20 hores. Durant tot el dia tendràn lloc diverses activitats per amenitzar-lo, la presentació del llibre Rates Voladores, la Batucada de Petra, dues demostracions una de neules de Nada i una altra per fer coques de torró, una exhibició d’arts marcials infantils i un concert de jazz a càrrec d’Andreu Galmés trio.
El Mercadet Vintage s’ubicarà a la plaça de l’Església i es podrà visitar a partir de les 11,30 hores. També estarà amenitzat, en aquest cas amb un tast de swing a càrrec de Swingsick people.
El programa de Nadal Cultural compta amb molts d’actes repartits entre Sant Llorenç, Son Carrió, la zona costera i sa Màniga, són més de vuitanta en total des d’exposicions, tallers, contacontes, música, teatre, conferències, mercadets, activitats esportives, tornejos, tapes i una infinitat més, us convidam a consultar el programa, on trobareu tota la informació i horaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.