AIXÒ ÉS INEFABLE

INEFABLE és un mot constituït pel prefixe IN-, que significa negació i el concepte EFABLE,  que significa que pot posar-se en paraules. Doncs INEFABLE seria una una manera dolça d’expressar dos fets dels que m’he fet ressò d’aquest passat cap de setmana.

DECEPCIÓ EN EL CONCERT DE SWING A L’ESPAI 36.

Divendres passat, 29 d’abril, s’esperava amb emoció l’estrena al nou centre multifuncional ESPAI 36 d’un concert de música swing. Sobretot pels “llorenswings” que aquest any han començat a ballar aquest tipus de música amb moltes ganes i entusiasme.

espai36Idò quina feta! El concert va començar tard i va acabar prest. Una horeta justeta. I a les 00.05 llums oberts que ja havia cridat el batle que els veïnats se l’hi havien queixat de renou, supòs. A la sortida, tot eren cares llargues.

No em mal entengueu, els veïns tenen tot el dret del món a descansar i estar tranquils dins ca seva. Només faltaria. La meva incredulitat recau en com és possible que la música retronàs a casa seva. Entenc que per un lloc com aquest, el primer que es va pensar és com insonoritzar-ho.

Res, impossible expressar en paraules, per tant…INEFABLE.

Esperem que només fos un petit esclat dins el llarg recorregut que s’espera d’un lloc com aquest.

CURSA DE SES PAPARRES

La cursa de Ses Paparres, en sentit estricte, no té res d’inefable. De fet estan d’enhorabona. Cada any es superen i hi participa més gent. Quina festada! El que resulta inexplicable és la notícia que va ser publicada a un diari de certa rellevància el dia següent:

paparres

He de reconèixer que, com a llorencí, la notícia me va fer gràcia. Sóc culpable d’aquest sentiment, però no de la notícia, i deman perdó. Un que llegeix aquesta notícia al diari pot suposar que la carrera es va celebrar al barri llorencí de Son Carrió, com s’hagués pogut celebrar al barri de Corea. Supòs que més d’un carrioner, trauria foc per la boca al descobrir aquesta feta.

No hi ha paraules per expressar com una notícia així pot arribar a ser publicada per un diari d’aquesta importància. Poca serietat. Resultat: INEFABLE total.

Un comentari a “AIXÒ ÉS INEFABLE

  1. Cagondell ja no se podran queixar de Card.cat… això és mal de superar ja ja
    Sobre això e l,Espai 36 quina por… 1r concert 1a queixa… també pensava que estava preparat. Esperem q se pugui arreglar pq si no vaja gràcia..

    PD: sempre vos quedarà Sa Verga i en Niko ji ji ji

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada