Enquesta sobre les xarxes socials de l’Ajuntament

Joana Umbert ens ha fet arribar una enquesta que ha preparat sobre les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Llorenç. Aquest qüestionari forma part del seu treball de Màster en gestió de xarxes socials. Si hi vols col·laborar dona la teva opinió:

Enquesta xarxes

2 pensaments a “Enquesta sobre les xarxes socials de l’Ajuntament

  1. Vull agrair-li sincerament la seva participació i el seu comentari, AEIOU.

    És important destacar que l’enquesta és completament anònima, i la seva contribució serà molt útil per aclarir aquest concepte.

    Entenc que el que li ha fet pensar que no ho és podria ser que apareix el seu correu electrònic a la capçalera de l’enquesta en accedir-hi per contestar-la, però aquesta informació és visible únicament per a vostè i no queda en cap cas registrada a l’enquesta.

    Cal remarcar que l’enquesta ha estat elaborada utilitzant Google Forms i no requereix cap dada personal per ser completada.
    Totes les respostes seran tractades de manera totalment anònima, precisament per facilitar una expressió còmoda de les opinions dels enquestats.

    Un cop més, vull expressar el meu agraïment per la seva participació, i confii que aquest aclariment reforçarà la seva confiança en l’estudi.

    Atentament
    Joana Umbert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.