Estius a Sa Coma de Pau Debon, excantant d’Antònia Font

En aquest enllaç de l’Ara.cat podeu llegir com estiuejava a la platja de Sa Coma d’acampada (una cosa ara impensable, i il·legal) en Pau Debon, exvocalista de l’enyorat grup Antònia Font. I és que en Pau i el seu germà, Pere Manel, i exbateria del grup, sempre han tengut una cama llorencina (de part dels Palers).

Com bé diu en Pau, quins temps aquells… 

enllaç

2 comentaris a “Estius a Sa Coma de Pau Debon, excantant d’Antònia Font

 1. Compartesc aquesta dèria d’infantesa amb el bo d’en Pau. La meva família també hi anàvem, amb els Mosques, Pipes, Meca i companyia… normalment més a Cala Agulla. Eren altres temps en què acampar encara no era un acte clandestí i de rebel·lia. I compartesc amb ell tots aquests moments que diu: caçar crancs, jugar a l’arena, esperar la maleïda digestió (veig que era un invent dels “grans” per poder fer horeta i descansar un poc de nosaltres ji ji ji). Només afegiria (els pins de cala Agulla ho permetien) les grans hamaques que dúiem per engronsar-nos i que sempre ens barallàvem per agafar-la.

  Com bé diu la cançó d’Antònia Font (ara ja sé d’on els ve):

  “I és que estic de puta mare
  d’ençà que és en s’estiu,
  gairebé no recordava
  el que és viure tranquil.”

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada