El PP i el PSOE

Mariano Rajoy assegura que no posarà cap condició al PSOE si aquest partit s’absté en una hipotètica sessió d’investidura, perquè anar a unes terceres eleccions és un disbarat que Espanya no es mereix. Susana Díaz, sense esmentar explícitament que és partidària de l’abstenció –la qual cosa la marcaria per a una eventual candidatura a presidir el seu partit–, jura i perjura que el primer és Espanya i després el PSOE i per això ha fet tot el que ha pogut per desbancar en Pedro Sánchez, a qui, per cert, ella va col·locar a la secretaria general del PSOE per poder-lo manejar així com volgués. I jo, que no em refiï de cap dels dos, crec que tant l’un com l’altre ens volen fer combregar amb rodes de molí, cosa, la veritat, a la que ja hi començam a estar avesats.

Si Mariano Rajoy no vol unes eleccions en el mes de novembre és perquè estarem en ple judici del casos Gürtel i Targetes black i és probable que els diaris més independents en parlin un dia sí i l’altre també, no perquè Espanya no s’ho mereixi. I si Susana Díaz tampoc no vol eleccions no és perquè primer sigui Espanya i després el PSOE, sinó perquè, després de l’espectacle que han donat i sense un candidat definit i popular, s’exposen al fracàs més gros que hagin tengut en els seus cent trenta-set anys d’història, i amb Podemos que els voltaria cama, talment com ha passat recentment a Galícia i a Euskadi.

Així que, segons la meva opinió, el més probable és que l’any que ve, quan la premsa ja no parli tant dels casos de corrupció del Partit Popular, Mariano Rajoy convoqui noves eleccions, amb l’excusa que els altres partits no el deixen governar així com a ell li agradaria. El temps dirà si tenc raó.

2 comentaris a “El PP i el PSOE

  1. Jo el que estic en darrer és què faran els diputats del PSIB I PSC quan per “disciplina de vot” hagin d’absentre’s pq Rajoy sigui nomenat president. Acataran les ordres i aniran així contra els interessos de la comunitat que representen (no vull ni pensar amb la reacció de Podem) o votaran en contra i profunditzaran així la crisi i la ferida del PSOE a nivell estatal…
    No voldria estar en la seva pell…

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada