Què passa amb Correus a Sant Llorenç

L’horari del servei d’atenció al públic d’oficina que ofereix Correus a Sant Llorenç s’ha vist minvat una vegada més.

A partir de dia 1 de novembre les oficines restaran obertes de dilluns a divendres de 13,30 a 14,30. Això diu el cartell col·locat al vidre de la porta d’entrada amb un telèfon de Cala Millor i un telèfon 902. Quin horari més comercial!

Des de fa uns anys l’atenció al públic s’ha vist minvada quant a horari, de tres hores passàrem a dues i ara a una i també quant a serveis, ara no es poden fer pagaments, l’oficina no té connexió informàtica,…

Correus ha esdevingut una empresa que cerca el màxim de beneficis i hi ha una tàctica molt antiga per prescindir dels llocs que no en generen: primer minvar serveis, després reduir horaris i tercer tancar perquè es genera dèficit.

A mi em sembla que l’oficina de Correus de Sant Llorenç segueix aquest camí i no m’estranyaria que aviat hàgim de fer les nostres gestions a Cala Millor.

Crec que l’Ajuntament hauria de fer un posicionament decidit per tal que es mantenguin els serveis i els horaris d’aquesta oficina perquè hi ha moltes persones de Sant Llorenç que tendran moltes dificultats per fer els tràmits fora del poble.

La queixa no afecta per res el servei de carteria que és, al meu parer, excel·lent.

2 comentaris a “Què passa amb Correus a Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada