Valoració d’Esquerra Republicana de la taula rodona de Sa Coma

“Mos ho mirarem…”, aquestes paraules es van repetint debat rere debat (o taula rodona). Algunes vegades s’hi fan coses, d’altres vegades -la major part- són tan sols un brindis als sol de l’equip de govern.

Per començar amb un exemple la imatge que hi ha tot seguit és de fa vuit mesos, però a dia d’avui està exàctament igual Es tracta de la voravia i els fanals situats al carrer de Son Moro just al costat d’una coneguda tenda d’electrodomèstics i altres locals.

IMG_20160315_163549Cala Millor

La depuradora és potser el tema més recurrent pel que fa a les molèsties ocasionades als veinats de Sa Coma, quan s’aconsegueix fer minvar la mala olor augmenta el renou. La major part de la gent present a la taula rodona era molt escèptica quan el batle assegurava que tots aquests temes s’arreglarien finalment.

Igualment d’escèptics es mostraven també pel que fa a les molèsties ocasionades pels renous i l’augment de transtit al carrer Romaní i adjacents, agreujat enguany pels viatges que fan les camiones dels apartaments Buganvilla cap a la platja. Segons els mateixos veinats s’han convertit en una carretera en lloc de ser un carrer residencial.

Sembla que al final, i segons un plà urbaníśtic al que encara no hem tengut accés, s’ha arribat a una solució intermitja a on els habitants del carrer Mare Selva i carres adjacents no sortirant tan perjudicats a causa del plà d’embelliment (o com li diguin) del carrer Baladres. Així i tot esperarem a veure aquesta reorganització urbanística per donar la nostra opinió, igual que amb el tema de la recollida de residus, les crítiques han de ser sempre constructives, però els precedents no ajuden gaire a l’esperança. En el cas de la recollida del fems hi afegiriem una altra petició referent als comerciant que no s’esmentà a la taula rodona: s’hauria d’ajustar la ruta amb la finalitat que aquesta no coincidesqui amb l’horari de màxima afluència a un comerç, per posar-ne un exemple no és gens agradable que el camió passi a fer la recollida als restaurants a les 10 o les 11 de la nit quan tothom està a la taula menjant o fent una copa.

Per acabar recordarem la problemàtica amb la manca de policia al municipi de la que ja en parlàrem i proposàrem una solució en una anterior entrada a la que us remetem, esperant que aquesta i la resta de les demandes dels veinats de la zona costanera vagin desaparaguent durant els propers mesos.

Un comentari a “Valoració d’Esquerra Republicana de la taula rodona de Sa Coma

  1. A veure si es veritat i s’ho miren i aquest hivern no patim l’apagada general de sempre.

    Senyors! A Sa Coma hi vivim tot l’any!

    No paguem prou impostos per tenir uns carrers il·luminats com toca???

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada