Imatge amb tex / Text amb imatge

A vegades, sense cercar-ho, es troben respostes a preguntes formulades amb anterioritat. Em sembla que al fet l’anomenen serendipia. Idò d’això es tracta amb la definició d’altruisme que, des de la mirada biològica, presenta Dawkins.L’altruisme

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Guillem Pont. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

2 comentaris a “Imatge amb tex / Text amb imatge

  1. Gràcies Toni. Certament tenim tendència a l’egoisme, la proposta de l’autor es que si es vol altruisme i cooperació, s’haurà de treballar.
    De fet trobar una fotografia que casàs amb el concepte no ha resultat fàcil. El cost del muntatge d’una fita potser una acció altruista si es fa pensant amb altres, però també podria ser una “inversió” si la intenció és recordar el camí al tornar-hi passar o un fals altruisme si es fa per quedar bé davant el grup.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada