El tema Catalunya

També es podria titular: Del “projecte” a “qui dies passa anys empeny“.
No és un tema local, però és un tema relativament viu en el sí de les converses locals. Qui més qui manco munta la seva película i hi diu la seva “fonamentada opinió” (no sé perquè em recorda el plantejament del PORN del Parc Natural de Llevant, ¿recordau allò que se n’havien de dur els ous que fessin les galines?).
Interessant.
Al haver-hi absolut desconeixement del que passa allà, a Catalunya, (cal recordar que la font fonamental d’informació és la televisió -normalment La 1, Antena 3 o Tele5- que de neutres en tenen ben poca cosa) les persones que en parlen acostumen a mostrar el llautò del solam franquista que han xuclat de l’entorn.
En tot cas no vull qüestionar l’opinió dels altres (que cada un tengui la seva!). Peró  m’agradarà relatar el final d’una conversa que vaig tenir amb un amic gallec que, viu a Barcelona. Deia:
Des de l’Espanya profunda no es pot entendre mai. No entenen res!. De banda la vella història que s’arrossega, avui els catalans tenen un projecte que il·lusiona, i els els alttres no tenen res (per això en comptes de negociar han de pegar)

(Imatge de Google)

Un comentari a “El tema Catalunya

  1. No soc republicà , pero…Que esperaveu en sa possibitat de una consulta democràtica/referéndum, si ja no mos deixarem votar a tots els ESPANYOLS si voliem o no un relleu ” Monàquic” per exemple…

    Mateixos cans i collars per tothom

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada