Quan sempre plou a gust dels mateixos

La política és, o hauria de ser, una forma racional de gestionar i distribuir els recursos que es generen, amb la finalitat de que aquests mateixos recursos retornin al màxim de gent possible en forma de serveis o millores. El problema esdevé quan d’aquests recursos tan sols se’n beneficien uns pocs. Sembla que l’equip de govern de Sant Llorenç i en aquest cas també la Conselleria de Turisme han escollit la segona opció.

715.000€ -prop de 119 milions de pessetes- serà la quantitat destinada a remodelar un altre dels trams (pel que es pot llegir no és encara el darrer) del carrer Baladres de Sa Coma.

D’aquests doblers una part -500.000€- les pagarà la Conselleria de Turisme i la resta -215.000€- l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Podria parèixer segons la noticia (sembla més una nota de premsa) que surt avui a l’Ultima Hora, que aquesta remodelació beneficiarà als ciutadans que viuen a la zona i que paguen any rere any els seus imposts, però no és així, ans el contrari, de fet tan sols beneficia gairebé a una persona o empresa en concret.

Ja s’ha comentat en diverses ocasions la diferència de categories urbanístiques d’acabats i manteniment que hi ha a aquesta zona en tan sols uns metres, concretament els metres situats entre aquest carrer Baladres i el carrer Mare Selva, i de com aquesta reforma a ulls de molta gent innecessària perjudicarà a molta gent que hi viu de cap a cap d’any. Precisament per això, també ens haurien d’explicar el perquè la Conselleria de turisme hi destina aquesta ingent quantitat de recursos.

També alguns dels usuaris han fet arribar a card.cat les seves inquietuds al voltant de la realització d’aquestes obres, tant en forma d’articles com aquest , com en forma de comentaris a aquest i altres articles.

Per acabar, i per veure un altres dels biaixos existents al municipi en aquest sentit, aquí podeu veure com mentre alguns tenen dret a uns passeigs amples i embellits, la major part del municipi, per obra i gràcia de l’equip de govern, ens hem de resignar a voreres que en algunes ocasions no arriben ni a mig metre d’amplària.

 

7 comentaris a “Quan sempre plou a gust dels mateixos

  1. Tristemente cierto.
    El titular no tiene desperdicio “Sa Coma mejora su entorno viario…”
    Yo soy una de las personas que ha visto seriamente dañado su entorno viario.Vivo en la calle Arboç de Sa Coma, apartamentos Esmeralda, zona “residencial”.
    Nuestra tranquilidad se ha desplazado a la zona de las obras y su tráfico lo tenemos ahora en la puerta de casa, un cambio de cromos entre los que juegan al monopoly.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +4 (de 4 vots)
    • “Y gana espacio para los ciudadanos”… quan de fet els ciutadans són els més perjudicats per aquestes obres.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: +2 (de 4 vots)
  2. Quantes rampes per minusvàlids i aceres es podrien fer amb aquests diners de tots!!!!
    Al meu carrer no podem ni anar per la voravia ni tenim cap rampa i mos falten ses faroles des de fa 10 anys!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 3 vots)
  3. bones , jo tambe som veinat , pero dels de segona , un parell de veinats ens em entrevistat ams ses autoritats i be de moment ens an posat un bot de de pas cebra al carrer , pero amb aquets doblers es podria fer moltas milloras , ja no a Sa Coma ,sino a tot Sant Llorenç, pero vague sempre grenen cap alla meteix.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari