Mites i realitats en el mal d’esquena

L’Obra Cultural Balear de Manacor ha convidat, amb vista a dilluns vinent, el Dr. Sebastià Manresa, el qual ens oferirà la conferència “Mites i realitats en el mal d’esquena”.

En Sebastià Manresa Tejedor, és doctor en medicina i especialista en traumatologia i cirurgia ortopèdica. Així mateix, és professor del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universtitat de les Illes Balears i membre de la Reial Acadèmia de Medicina i Cirurgia de les Illes Balears.

D’uns anys ençà es dedica a la creació literària. En són una clara mostra títols com “El mal de peus, motiu d’infelicitat” (2009), “Magnus i altres relats” (2010), “Temps de Prodigis. Novel·la de les germanies a Mallorca” (2012) o “El blues d’en Maceo” (setembre, 2014).

La xerrada consistirà en una demostració sobre com l’art pot ésser un gran ajut per a la medicina i tendrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18), dia 5 de febrer, a les 20.00 h.

 

Aquest article s'ha catalogat com a Cultura i s'ha etiquetat amb per Tomàs Martínez representant Obra Cultural Balear. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.