El Pi de Sant Llorenç, demana solucions pel retard de les obres del local de la 3ª edat de Son Carrió

Dia 4 d’agost de 2017, l’ajuntament adjudicava per un import de 145.707, 16 euros les obres de reforma del local de la tercera edat de Son Carrió, el qual indicava expressament que el termini d’execució era de tres mesos.

Ja inicialment no es va tenir en compte les molèsties que ocasionava el fet de deixar sense local a la gent gran del poble, si bé les obres veren començar a bon ritme i el fet dels pocs mesos de duració i la millora que suposaria les noves instal·lacions varen esser ben rebudes.

El passat mes de novembre es varen paralitzar les obres i avui dia romanen sense activitat, ja han passat 6 mesos i les obres estan a mig fer.

La gent gran segueix sense local i es veu obligada a realitzar les seves activitats als diferents cafès del poble.

L’Ajuntament es propietari de diferents locals que romanen la gran part de l’any tancats (ca n’Apolonia, la capella de ca ses Monges) que es podrien condicionar provisionalment durant la finalització de les obres o donat el cas cercar un local en regim de lloguer.

Demanem implicació a l’equip de Govern, per una banda per cercar un local provisional i per una altra per exigir a l’adjudicatària la finalització d’una vegada per totes de les obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.