L’Ajuntament de Sant Llorenç participa al Fòrum Internacional #Wasteinprogress

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha estat convidat a participar al Fòrum Internacional #Wasteinprogress celebrat a la ciutat de Girona.

Aquest fòrum té l’objectiu de presentar casos d’èxit de models de recollida de residus d’arreu del món. Aquest any 2018, el Fòrum Internacional #Wasteinprogress ha versat sobre la gestió de residus a llocs turístics i en la celebració de grans esdeveniments.

Dins aquest marc, Sant Llorenç des Cardassar ha presentat el seu sistema de control i seguiment en la gestió de la recollida de residus al sector hoteler. La cadena hotelera Protur Hotels ens va acompanyar per explicar la seva experiència.

A més del municipi de Sant Llorenç, al Fòrum Internacional #Wasteinprogress, es van donar a conèixer experiències i propostes com les de Walt Disney Company (USA), l’Oktoberfest de Munich (Alemanya), el Giro d’Italia (Itàlia), la Ciutat de Taipe (Taiwan), el Val di Fiemme (Itàlia), el Tortoli (Sardenya) i l’Illa de KRK (Croàcia).

Sens dubte ha estat una experiència molt enriquidora.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada