Investidura de doctor i premi extraordinari de doctorat de Mossèn Jaume Mercant

Dia 7 de març, el rector Mossèn Jaume Mercant Simó fou investit Doctor en Estudis Tomístics (Filosofia Tomista) a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. A la cerimònia d’investidura participaren 56 nous doctors de diverses especialitats (Dret, Filosofia, Psicologia, etc.). En el transcurs de l’acte acadèmic, el rector rebé també el Premi Extraordinari de Doctorat per la seva tesi doctoral “La metafísica del conocimiento de Karl Rahner: análisis de Espíritu en el mundo”, que defensà dia 15 de maig de 2017, obtenint la qualificació d’excel·lent cum laude per unanimitat. Aquesta tesi fou dirigida pel prestigiós tomista Rvd. Dr. Ignacio Andereggen, doctor en filosofia, doctor en teologia, catedràtic de metafísica de la UCA i professor de la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma, el qual també ha prologat la mateixa tesi, que fa poc ha estat publicada íntegrament (amb 1069 pàgines) per l’editorial Documenta Universitaria.

A més a més, Mn. Jaume Mercant també ha publicat un extracte reelaborat a l’editorial Leonardo da Vinci de Roma, a petició del seu fundador, Mons. Antonio Livi, degà emèrit de la facultat de filosofia de la Pontifícia Universitat Lateranense.

Tots aquells que estiguin interessats en adquirir aquests llibres, ho poden fer a través de les pàgines web de les mateixes editorials:

https://www.documentauniversitaria.com/ca/cataleg/9788499844176-detail.html

http://www.editriceleonardo.net/prodotto/los-fundamentos-filosoficos-de-la-teologia-trascendental-de-karl-rahner/

2 comentaris a “Investidura de doctor i premi extraordinari de doctorat de Mossèn Jaume Mercant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada