Fibra… a Algaida

Aquesta és la imatge que es pot veure avui al Facebook de ConectaBalear, l’empresa que també estava passant aquest mateix fil a Sant Llorenç i que anteriorment ho havia fet a Vilafranca sense cap problema i a on ja tenen actiu el servei d’internet via fil de fibra.

El mutisme de l’equip de govern al voltant d’aquest tema és absolut, ni una paraula d’ençà fa un mes. Qui sap si Algaida, tendrà abans aquest servei, que no el municipi de Sant Llorenç. Qui sap si passaran els anys i no el tendrem. Qui sap…

3 pensaments a “Fibra… a Algaida

  1. Un disbarat més del meu “estimat” ajuntament!

    Quant de temps hem de continuar amb un internet totalment obsolet? Quins interessos ocults té aquest ajuntament per impedir la instalació de fibra d’una empresa determinada??

    L’internet que tenim és terrible. Paguem molt car un servei penós, i a una empresa que vol modernitzar la connexió del poble se li posen trabes?? Ens tornen a prendre el pel.

    Vull un referéndum pel tema fibra!!!!

    Si ho haguessin demanat els hotelers ja la tindríem…. ????

  2. Me fa sa cara que ja no tendrem fibra. A l’equip de govern li importam un prebe i s’oposició just xerra de collonades, quan xerra d’alguna cosa. Sant Llorenç acabarà sent el Puerto Hurraco de Mallorca gràcies a ells.

  3. Quina vergonya que a Sa Coma no poguem gaudir de fibra quan l’ADSL és lentísima i teniem una empresa que volia posar-la!!

    Jo també crec que caldria fer un referéndum pel tema fibra,!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.