La selecció debuta al Mundial

Després del terratrèmol causat per la fulminant destitució de Lopetegui a la Roja li tocava jugar contra el país veïnat i actual campiona d’Europa, PORTUGAL.  3-3 va ser el resultat final.

La selecció dirigida per F.Hierro començava la Copa del Món  molt malament i se li posaren ses coses cap per amunt quan el gran protagonista del partit, cr7, transformava un penal. Aviat D.Costa empataria a punt d’arribar al descans, però  en una jugada desafortunada Cristiano tornava avançar els seus.

Al segon temps es plasmava  la superioritat de la selecció però l’empat no arribava fins que a una jugada d’estratègia Costa empatava. Després que Nacho, d’un col·locat xut avançàs Espanya, a les darreries en una falta directa molt ben executada per Ronaldo es feia el definitiu 3-3

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada