Crònica: Cardassar-Migjorn

Molt igualat va ser el primer partit de l’eliminatòria per pujar a Tercera (1-1).
Diumenge matí es va disputar el primer partit de l’eliminatòria a un Moleter amb molta gent, tant aficionats grocs com menorquins, que gaudiren del partit.
A la primera part, tot i no jugar el seu millor futbol i l’equip visitant posar-hi més intensitat, el Cardassar arribà al descans amb avantatge, gràcies a una rematada de cap d’Isac a una bona centrada de Lucas.
Ja a la represa, de pilota aturada, el Migjorn empatava, fent embogir la gran quantitat d’aficionats desplaçats de l’illa veïna i encara que el Cardassar empengués va esser el resultat final, un bon resultat per als visitants, que no els va sortir barat que un dels seus jugadors es lesionàs de gravetat.
Si vol pujar a Tercera en aquesta eliminatòria, al nostre equip no li quedarà més remei que guanyar a Menorca, encara que si perd tendrà una altra oportunitat. Allà, al Migjorn, hi haurà molts aficionats locals, però també hi viatjaran molts llorencins.

Breus:
Es va córrer la Triatló de Cala Millor
Molts Malalts de turmell a ses Paparres.

2 pensaments a “Crònica: Cardassar-Migjorn

1. Pocholoooooo hi va haver moltes cosses… saps quina intensitat tu…. Va tenir una feinada s’àrbitre.

Tu com ho veus? Pujarem? Venga mulla’t…

PD: Supòs que com a corresponsal es club ja t’ha fet arribar unes entrades per anar a Menorca, no? 😜

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.