L’Acadèmia Urban Diamonds participà el Campionat d’Espanya “Urban Display Irene Pallarés” quedant en 1ªposició en la categoria Baby

L’acadèmia Urban Diamonds va viatjar el passat cap de setmana fins a Cornellà del Llobregat per competir al campionat d’Espanya “Urban Display Irene Pallarés 2024” aquest passat cap de setmana. El grup de competidors/es i acompanyants va estar format per 180 persones les quals van poder gaudir d’uns dies molt emocionants.
El grup “Sweet Diamonds” es va proclamar campions a la categoria “Baby”, els grups “Big Diamonds” i “Rough Diamonds” van quedar en sisena posició a les categories “Infantil B” i “Junior B” i el grup “Wild Diamonds” quedaren dins el TOP 10 de la categoria “Youth A”. Les coreògrafes Marta Solano, Naomi Cercos i Alba Solano van estar molt contentes de les posicions obtingudes a pesar de les lesions i canvis que han tingut fins i tot el dia abans de competir, des de aquestes pàgines volen agrair tot el recolzament que reberen per part de les famílies dels integrants de cada grup, la directora Marta Solano, va destacar que tot el viscut en aquests dies no seria possible sense l’ajuda de les mares i pares dels nins i nines que formen part de la seva gran família “Diamonds” la qual diu que se’n sent molt orgullosa i hi està molt agraïda.

Un pensament a “L’Acadèmia Urban Diamonds participà el Campionat d’Espanya “Urban Display Irene Pallarés” quedant en 1ªposició en la categoria Baby

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.