Què en trobau?

Era necessària la col·locació d’aquesta tela/lona, a la façana de l’edifici de l’Espai 36? Té sentit fer això a un edifici de planta nova, totalment climatitzat? Tan necessari era com per haver de foradar l’edifici de l’Espai 36 i la casa d’enfront i per posar-hi plaques i haver-los se sotmetre a la tensió que les estirades de la lona provoca? No és molt més necessària la instal·lació d’aquest tipus de protecció tèrmica a altres llocs, que no en disposen, que no a un edifici climatitzat? Què en trobau?

10 comentaris a “Què en trobau?

 1. Xerafí, crec que fan comptes posar-ne a tot el carrer Major, per tal que la gent que vagi al mercat no passi tanta calor

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 3 vots)
  • Ho veig una autèntica barbaritat, no té cap sentit ni un. Hi ha mil solucions molt millors i menys agressives. A més és absolutament inviable i grotesc pensar que això es pugui fer a partir de la travessia de la Mare de déu a on el carrrer s’eixampla.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +3 (de 5 vots)
 2. Tengo muchas ganas de que llueva con ganas para ver cómo queda la fachada de enfrente que sujeta la lona …no creo que el resultado tenga desperdicio.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 6 vots)
  • El tema de la inclinació és de llibre. En cas d’haver-se de fer, s’havia de fer amb la mateixa pendent que duu el carrer, i no inclinada cap a la casa del davant.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +4 (de 6 vots)
  • No ho creguis, però el fet de la inclinació és bo de comprovar, que agafin tres mangueres i hi tirin aigua damunt a veure si la tela filtra… si no filtra, la direcció que prendrà l’aigua és bona de saber. Vaja, jo si hagués de menester posar una tela per aturar el sol no la inclinaria cap al portal de ca meva, però si tu trobes que sí, endavant.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +5 (de 5 vots)
 3. Penso que no té cap sentit, o jo no aconsegueix-ho trobar una explicació mínimiament raonable a un fet així. Tot i això, m’agradaria poder demanar a algún regidor, al batle o a alguna de les persones que fan feina a l’espai 36 quin és el fi real d’aquesta lona perquè, deixant de banda el misteri de la seva utilitat, aquestes lones no són especialment barates. Però clar, a n’aquest poble sa gent pareix que se preocupa poc d’aquests petits fets… Passen, miren, critiquen a les esquenes i unes bones rialles i alabançes “de cara a la galeria”. En fi, a veure si algú del govern llorençí veu aquest missatge i s’anima a contestar, explicant les raons d’aquesta nova adquisició, ni que sigui per aclarir una mica la nostra curiositat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +7 (de 7 vots)
 4. Pel que en sabem d’aquest tema, aquests envelats tenen dos objectius. Un és el purament estètic, el que en deim “fer planta” i aquí hi valen mil i una opinions i totes ben respectables perquè per gusts, colors.Ara bé, no em digueu que no fa coió no saber-poder-voler mantenir les jardineres amb un mínim de dignitat (passat festes tornen a fer llàstima) i voler solventar-ho amb un projecte del que ningúe en sap ni el cost ni el possible resultat finsl.
  El segon objectiu, aferrau-vos, és que aquests envelats, que quedaran molt macos i seran el tip-top de l’exclusivitat mallorquina, motivaran l’obertura de nous locals i comerços al Carrer Major. Sí, l’objectiu idò és incentivar l’obertura de negocis a Sant Llorenç.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 3 vots)
  • Tranquila Catalina , ya disponemos de 25.000 euros extras para el Gastromarket. Esperemos que los puedan gastar en traer muchos más guiris en bus al pueblo …De momento todo comerciante que empieza a las pocas semanas / meses no vuelve, curioso …no ? XD
   En referencia a lo gastado con las lonas deberían informar de su coste ( entiendo que ya las tienen en espera de colocacion por los permisos de los vecinos ) . Veamos cómo continua este culebrón .

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada