No m’agraden gens els dilluns

I aquest, encara menys. Aquest cap de setmana no s’ha disputat la jornada de lliga, degut als compromissos internacionals. El Cardassar ha suspès el seu partit a Consell.

A2
Granada-Mallorca 1-0. Els vermells han fet un bon partit, però caigueren a Los Cármenes.

Grup 3 de 2B
Atlètic Baleares-Olot 1-0. Els tres punts quedaren a Ciutat.

Grup 4
San Fernando-Eivissa 2-0 l. l’Eivissa es complica.

REUS: Novan Djockovic alça el Màster 1000 de Shangai. Chapeau, Rafel. Es disputa la marató de Palma i l’Ironman de Hawaii.

2 comentaris a “No m’agraden gens els dilluns

 1. Algu ha dit que no li agraden es dilluns. Per a mi un dia com un altre. Te 24 hores. saludes a sa gent des teu entor, ja sigui familia o amistos, i com aixo moltes de coses mes que fari una liste interminable. Un dilluns va éser es dia (antes) des desastre a Son Llorenç. Mentres ho poguem contar, tenim que estar contens de arribar dilluns derrera dilluns a lo que mh’os reporta sa vellasa. Feliç dilluns. N. Nadal desde Cala Ratjada

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Bondia a tothom! Fa 50 anys que escric per es diaris, i sa meva experiencia com a periodiste es bastant estessa. No me vull allargar sobre aquest tema, que cansaria mes d’un lector (si es que algu lletxes aquestes notes). Jo sempre he escrit en castella i creu-me que faix un esforç per fer-ho en mallorqui.
  A lo que an-nava es que hasta sa meteirologia pareix que te sintomes de tristor, me referesc a sa date d’avui 18 d’octubre, que es día esta mes be plujos, pero tenim que aceptar lo que sa natura ens envia. S’estiu ja es passat i are en toca sufrir es rigor de sa tardor, preludi de s’hiver, pero es pass de’s temps tot ho esborra, i com lo sus-cedit sa semana pasada, formara part de s’hitoria des Llevant de Mallorca, concretament de Sant Llorenç Nicolas Nadal desde Cala Ratjada

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada