No m’agraden gens els dilluns

I aquest, encara menys. Aquest cap de setmana no s’ha disputat la jornada de lliga, degut als compromissos internacionals. El Cardassar ha suspès el seu partit a Consell.

A2
Granada-Mallorca 1-0. Els vermells han fet un bon partit, però caigueren a Los Cármenes.

Grup 3 de 2B
Atlètic Baleares-Olot 1-0. Els tres punts quedaren a Ciutat.

Grup 4
San Fernando-Eivissa 2-0 l. l’Eivissa es complica.

REUS: Novan Djockovic alça el Màster 1000 de Shangai. Chapeau, Rafel. Es disputa la marató de Palma i l’Ironman de Hawaii.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

2 pensaments a “No m’agraden gens els dilluns

  1. Algu ha dit que no li agraden es dilluns. Per a mi un dia com un altre. Te 24 hores. saludes a sa gent des teu entor, ja sigui familia o amistos, i com aixo moltes de coses mes que fari una liste interminable. Un dilluns va éser es dia (antes) des desastre a Son Llorenç. Mentres ho poguem contar, tenim que estar contens de arribar dilluns derrera dilluns a lo que mh’os reporta sa vellasa. Feliç dilluns. N. Nadal desde Cala Ratjada

  2. Bondia a tothom! Fa 50 anys que escric per es diaris, i sa meva experiencia com a periodiste es bastant estessa. No me vull allargar sobre aquest tema, que cansaria mes d’un lector (si es que algu lletxes aquestes notes). Jo sempre he escrit en castella i creu-me que faix un esforç per fer-ho en mallorqui.
    A lo que an-nava es que hasta sa meteirologia pareix que te sintomes de tristor, me referesc a sa date d’avui 18 d’octubre, que es día esta mes be plujos, pero tenim que aceptar lo que sa natura ens envia. S’estiu ja es passat i are en toca sufrir es rigor de sa tardor, preludi de s’hiver, pero es pass de’s temps tot ho esborra, i com lo sus-cedit sa semana pasada, formara part de s’hitoria des Llevant de Mallorca, concretament de Sant Llorenç Nicolas Nadal desde Cala Ratjada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.