Emoticona’t

Allà va el menú d’estiu que vos hem preparat:

  • Entrant: Cala Nau enguany no és cap piscina
  • Primer plat: El batle Mateu Puigròs anuncia que no se tornarà a presentar
  • Segon plat: La xerradeta a la fresca, un  costum de poble que encara es pot veure adesiara
  • Darreria: Obrin un nou bar a la plaça: El Hontanar

  1. LA MISTERIOSA ALGA (O HERBA) DE CALA NAULa platja preferida de molts llorencins, el racó on te trobaves un dia un, un dia l’altre, enguany està menys freqüentada per la gent del poble ja que una alga misteriosa (o herba marina, no sabria dir exactament el què) ha fet acte de presència i ha ennegrit el color cel turquesa que sol presentar any rere any aquesta platja. Ara falta saber si serà un procés de poques setmanes, si durarà tot l’estiu o ja s’hi quedarà per sempre (algun biòleg voluntari per explicar-ho?), però com que sembla ser una cosa pròpia de la naturalesa, val més agafar-nos-ho en calma i deixar-la actuar.
  2. MATEU PUIGRÒS ANUNCIA QUE NO SE TRONARÀ A PRESENTARPareixia que era perenne, una espècie de Dorian Gray de la política, però no, al final el nostre batle ha resultat ser humà i ha anunciat que no se tornarà a presentar de batle (ara falta discernir si se retirarà del tot de la política o només del capdavant). Una exclusiva que va donar l’altre dia a la revista manacorina Cent per Cent (si mateix ens la podria haver donat a nosaltres…), obrint així a l’horitzó la incertesa de qui serà la persona que el substitueixi al capdavant del GISCa (sigui qui sigui li espera una tasca ben difícil, després de tants anys de Mateu).
  3. PRENDRE LA FRESCA, UN COSTUM QUE FA POBLEDe cada any costa més veure’n, però encara queda algun carrer (aquí teniu el Carrerillo i també passa al Carrer Major per exemple) on es fa aquell costum tan mallorquí de prendre la fresca al carrer i fer la xerradeta amb els veïnats. L’arribada de la tele ja va fer mal, i ara amb internet i els mòbils ja no en xerrem, i la societat es va tornar més  i més individualista, així que bé val un tresor aquesta imatge d’aquest costum tan nostro que tendeix a desaparèixer.
  4. LA PLAÇA COBRA VIDA: UN ALTRE BAR OBRI LES SEVES PORTESEs diu El Hontanar i ha obert allà on hi havia el bar Can Gil. Així, després de la trista imatge que presentava la plaça el passat Pasqua (ni un sol bar obert, i l’espai totalment buit de gent) miam si aquest nou negoci (més l’VB, que va obrir fa uns mesos) ajuden a donar  vida a la zona.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada