Aquest no és l’any de Cala Nau!

Definitivament aquest no és l’any de Cala Nau.  Si la setmana passada xerràvem de l’aparició d’una alga o herba que ha enterbolit l’aigua (la qual cosa remarcàvem que era una cosa natural per la qual calia tenir paciència a pesar que llevés el característic color turquesa de l’aigua), ara una altra brutor ha fet acte de presència i, el que és pitjor, aquest pic és humana i per això cal donar el crit al cel i queixar-se.

Vull suposar que la concessionària l’endemà al matí la va llevar, però així i tot no és de rebut haver d’arribar a la platja a l’horabaixa i trobar-te aquestes escombraries a l’arena (i alguna a l’aigua). La gent hauria de ser cívica i un poc educada ja que no serveix de res tenir bandera blava si després no cuidam la platja. Aquí teniu unes imatges que vaig captar fa dos dies a l’horabaixa i que esperem no es tornin a repetir:

I aquí no s’ha d’anar pel camí fàcil i donar la culpa a la concessionària o a l’ajuntament sinó que és la pròpia gent que hauria d’agafar un poc d’urbanitat i consciència.

Per una altra banda, i aquí sí que entraria la concessionària (i indirectament l’ajuntament per fer-los-ho complir), no ajuda gaire a la imatge de la platja el canyís de darrere que ja va caient  (és ben canviador) i el caminet de fusta situat a la platja que ja es desfà a trossos i hi ha algun pern alçat que pot donar una mala passada. Potser com més aviat s’hi actuï millor:

Un pern alçat com aquest pot ser perillós.

La `part del canyís que ja cau

Una part del camí destrossat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada