Aquest no és l’any de Cala Nau!

Definitivament aquest no és l’any de Cala Nau.  Si la setmana passada xerràvem de l’aparició d’una alga o herba que ha enterbolit l’aigua (la qual cosa remarcàvem que era una cosa natural per la qual calia tenir paciència a pesar que llevés el característic color turquesa de l’aigua), ara una altra brutor ha fet acte de presència i, el que és pitjor, aquest pic és humana i per això cal donar el crit al cel i queixar-se.

Vull suposar que la concessionària l’endemà al matí la va llevar, però així i tot no és de rebut haver d’arribar a la platja a l’horabaixa i trobar-te aquestes escombraries a l’arena (i alguna a l’aigua). La gent hauria de ser cívica i un poc educada ja que no serveix de res tenir bandera blava si després no cuidam la platja. Aquí teniu unes imatges que vaig captar fa dos dies a l’horabaixa i que esperem no es tornin a repetir:

I aquí no s’ha d’anar pel camí fàcil i donar la culpa a la concessionària o a l’ajuntament sinó que és la pròpia gent que hauria d’agafar un poc d’urbanitat i consciència.

Per una altra banda, i aquí sí que entraria la concessionària (i indirectament l’ajuntament per fer-los-ho complir), no ajuda gaire a la imatge de la platja el canyís de darrere que ja va caient  (és ben canviador) i el caminet de fusta situat a la platja que ja es desfà a trossos i hi ha algun pern alçat que pot donar una mala passada. Potser com més aviat s’hi actuï millor:

Un pern alçat com aquest pot ser perillós.

La `part del canyís que ja cau

Una part del camí destrossat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.