Comunicat de l’OCB Manacor

Serafí Lliteres, nou president de l’OCB Manacor

 Serafí Lliteres ja és el nou president de l’OCB Manacor. L’Assemblea de socis, reunida aquest dimarts 15 d’octubre al local de l’entitat, ha elegit per assentiment unànime la nova Junta Directiva, atès que no s’hi ha presentat cap candidatura alternativa.

Els altres integrants de la Junta són Sebastià Riera, vicepresident; Antoni Martiàñez, secretari; Jordi Caldentey, secretari adjunt; Aleix Alcover, tresorer; i els vocals Sebastià Quetgles, Llorenç Galmés, Antònia Llull, Margalida Fuster, Antoni Llinàs i Miquel Sitges.

El nou president ha anunciat que la Junta no serà presidencialista, sinó col·laborativa, i que mirarà de diversificar el tarannà de les diferents activitats que es programaran.

Així mateix, Lliteres s’ha compromès a continuar amb les conferències dels Dilluns de l’Obra, organitzar debats sobre temes relacionats amb Manacor i amb la llengua, la cultura i el país; projectar cinema en català, reprendre l’organització d’excursions a indrets històrics de Mallorca i qualcun de fora, col·locar plaques a llocs emblemàtics, fer propaganda positiva dels establiments que respecten la llengua catalana i fer sentir més i amb més regularitat la veu de l’Obra a través dels mitjans de comunicació sobre temes que afecten la nostra identitat i les institucions d’autogovern.

Serafí Lliteres Maçanet (Manacor, 1979) ha estat president de l’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés durant sis anys i president de la delegació manacorina de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca. És un dels editors de la revista digital Card.cat de Sant Llorenç i coautor del llibre Sa torrentada.

Manacor, 18 d’octubre de 2019

6 pensaments a “Comunicat de l’OCB Manacor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.