Concerts de Nadal de l’Escola de Música 440 aula musical de Cala Millor i Manacor

Els alumnes de l’Escola de Música 440 aula musical de Cala Millor i Manacor el proper dissabte dia 21 de desembre, a les 19:30 h a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, oferiran el concert de Nadal sota la direcció de Rosa Carbonell.
La directora i tots els professors de l’escola han preparat un concert molt especial en el qual la màgia de la música i la il·lusió dels nins i grans que participen al concert estarà present aquest Nadal.
El dilluns dia 23,a la sala La Fornal de Manacor de les 18h a les 20 h, els alumnes de piano seran els protagonistes del concert especial de Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada