Concert de Nadal de la Coral Llorencina

El proper diumenge, 22 de desembre, a les 20 hores, a l’església de Sant Llorenç des Cardassar la Coral Llorencina vos oferirà el Concert de Nadal.

Enguany el concert va lligat a la lectura de l’obra Hivernal de Salvador Galmés, que serà llegida per Bàrbara Servera, Nofre Jaume, Núria Llull, Pedro Mesquida i Jaume Ferrer.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Pau Quina.

En aquesta ocasió, la Coral Llorencina, dirigida per Tomeu Ginard Palou i acompanyada per la pianista Maria Francesca Danús, oferirà el següent repertori:

* Preludi, de Baltasar  Bibiloni        * L’hivern, de Giambattista Lully     * Hi ha neu a la muntanya, popular de Balears. Versió coral de  J. L. Blasco   * Oi  Bethleem! , popular del País Basc amb harmonització de Sabin Salaberri     * El bon Jesuset, popular de Balears. Versió coral de J. L. Blasco     * Dolça cançó de la nit de Nadal, popular alemanya amb harmonització de Xavier Ferrer    * Cants i rialles, de  Robert L. de Pearsall  i   * Cançó joiosa de Nadal, de François A. Gevaert amb lletra de A. Riera Estarellas .

La Coral Llorencina agraeix a l’església de Sant Llorenç, a l’Ajuntament i a totes les persones participants la seva col·laboració per a la celebració d’aquest concert

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.