Ajuda per Fotografies antigues

Rafel Duran s’ha posat en contacte amb nosaltres perquè publiquem aquestes dues fotografies antigues que s’ha trobat. Ens comenta que abans de publicar-les a la seva popular secció del facebook de “Fotografies antigues” vol intentar recaptar més informació sobre les persones que surten en aquestes estampes ja que per ara no n’ha pogut treure res en clar. Només té la certesa que són de la zona de Sant Llorenç (municipi) i totes dues han estat realitzades al mateix estudi (de fet, tenen el mateix fons). Si algun dels nostres lectors endevina res o aprecia algun detall agrairia que ho comentàssiu o bé a través del nostre Facebook o bé a través dels comentaris de la revista. Miam si entre tots el podem ajudar!

4 comentaris a “Ajuda per Fotografies antigues

  1. Pel que veig jo segurament la fotos deu ser dels 40-50. A lap rimera pareix un capellà o un escolà amb dues nines potser que el dia de la cimunió per així com van vestides i a la foto semblaria un matrimoni.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)
  2. Les fotografies o retratos que deien en aquell temps pareixen fetes com bé deis a una casa de fotografies, a darrera normalment hi escrivien la data i el lloc.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada