Xerrada amb Emília Diáz-Asensio, regidora Centre Adults, Festes zona costanera, i Neteja Edificis

El BOIB de dia 30 de novembre del 2019 publicà la noticia de la dimissió de la regidora de L’Ajuntament de Sant Llorenç, Alícia Duran, per incompatibilitat laboral i va ser substituïda per Emília Díaz-Asensio Muñoz, de Sa Coma, la qual va assumir la responsabilitat de les àrees del Centre d’Adults, Festes zona costanera, i Neteja Edificis. Emília, està fent molt bon treball i sa guanyat les simpaties de la gent de la zona costanera, amb la seva activa participació a les festes organitzades des de que va agafar possessió del càrrec, juntament amb el Delegat Nicolau Bordal, formen un bon equip i es va notant un canvi a la zona costanera. Avui xerram breument amb ella i ens informa del treball que s’està fent a l’àrea de Neteja Edificis, que està baix la seva competència.

Emília, quan es va posar en marxa l’operatiu de neteja al nostre terme?
Des del dimarts 17 de març de 2020, després de l’última Comissió Informativa de l’equip de govern, es va posar en marxa un dispositiu especial per a la desinfecció tant de carrers com d’edificis municipals en els tres nuclis del municipi. Es va començar per Sant Llorenç i Son Carrió per part de la Brigada i veïns del municipi i, posteriorment, a la Zona Costanera amb voluntariat de Protecció Civil duent a terme els treballs en les zones més transitades de Cala Millor, Sa Coma i S’Illot .

Com està actualment la desinfecció dels edificis municipals?

Referent als edificis municipals, s’ha fet una dotació de productes específics i equips de protecció i s’està fent gran èmfasi en la desinfecció dels tres col·legis, les tres escoletes i els dos centres de dia, donades les característiques especials d’aquests centres i seus usuaris.

I a la resta de dependències que romanen operatives?

Les Unitats Bàsica, les OMIT, Ajuntament., Delegacions i resta de dependències que romanen operatives, es continua treballant amb les mesures de prevenció requerides i acomodant horaris.

Estan treballant bé les empreses externes?

Tants les dues empreses externes, com les que de depenen directament de l’ajuntament estan donant un exemple de professionalitat i bon fer per mantenir tot a punt donades les circumstàncies. Sense oblidar al personal de la Brigada Municipal que faciliten enormement que tot això es pugui dur a terme gràcies a la seva dedicació constant davant de qualsevol incidència.

Un comentari a “Xerrada amb Emília Diáz-Asensio, regidora Centre Adults, Festes zona costanera, i Neteja Edificis

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada