Recomanacions en sèrie (1)

Durant aquests dies us aniré fent avinents diferents sèries que he anat veient a les diferents plataformes (Netflix, Amazon Prime, HBO…) i que, poc o molt, m’han agradat.

The Big Bang Theory (Diverses plataformes)

De ben segur que la major part de vosaltres ja heu vist totes les temporades d’aquesta excel·lent comèdia, però no per evident l’havíem de passar per alt. Aquesta sèrie versa al voltant d’un grup d’estudiants universitaris que comparteixen pis, cadascun amb les seves particularitats, i vivències. Tot i que en un principi pugui semblar avorrit, en Sheldon, en Howard, en  Leonard, en Rash i la seva veïnada Penny han protagonitzat durant més d’una dècada una de les sèries més divertides de tota la història.

Gotham  (Netflix)

Les sèries de Marvel no han gaudit de massa bona acceptació entre el públic, massa pirotècnia per poca substància, en canvi aquesta també fosca adaptació de “l’abans” d’en Batman -A en Bruce Wayne just el veuen de jovenet-, i ha gaudit d’un notable èxit durant les seves cinc temporades.

This is us (Amazon Prime TV)

Un dels grans èxits de la plataforma d’Amazon que ha acumulat premis durant les seves tres temporades. Narra la vida d’una família i els seus fills en el moment actual, però fent continus salts al passat i tornant, sense embullar això si a l’espectador en cap moment. Sense ser gens aficionat a aquest tipus de sèries he de reconèixer que el deliciós tracte que s’ha tengut en tots els seus apartats tècnics i l’argument em va enganxar des del primer moment.

Merlí (Netflix, Amazon i TV3)

El gran èxit dels darrers anys que pretenent ser una sèrie juvenil va acabar per encisar a totes les franges d’edat. El protagonista (Francesc Orella) és un professor de filosofia amb una personalitat particular. Tot i que en un principi aquesta personalitat li costa més d’un mal de cap amb alumnes i companys de feina, amb el transcurs del temps tots, poc o molt, l’acabaran admirant.

The Inbestigators (Netflix)

Dirigida als més menuts. Conta les aventures d’un grup de nins estudiants que tenen per costum investigar les coses més absurdes que us puguin passar pel cap.

4 pensaments a “Recomanacions en sèrie (1)

  1. A la plataforma FILMIN també hi ha sèries i pel.licules molt interessants, de un caire més independent.
    També m’ha agradat molt KILLING EVE, de HBO, molt bona.

    • Cert. La diferència és que a més del pagament de la “tarifa plana” mensual com a la resta, hi ha continguts que s’han de pagar apart.
      Em miraré “Killing Eve” ????????????.

      • Al revés. No importa fer-te tarifa plana. Pagues pel que vols veure a la carta. Jo preferesc això que haver-me de fer fidel a una plataforma i tancar-te als seus continguts. Cada una té coses bones i dolentes i preferiria que tot fos a la carta i fer un tast de tot. Però per ara poques donen aquedta opció.
        Sobre filmin com diu Maria hi ha coses més alternatives i moltes en català a diferència de la resta. Supòs que pq l,empresa és catalana i hi té certa sensibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.