Recomanacions en sèrie (5)

The Boys (Amazon)

Des de sempre se’ns ha donat una imatge dels superherois a on aquests mai en cap moment s’aprofitaven dels poders que tenien, però si aquests superherois existissin en realitat seria així? Cap d’ells o elles cauria en la temptació d’aprofitar-se’n de la seva bona imatge per aconseguir objectius més obscurs per davall mà. Aquesta sèrie d’Amazon furga en aquesta possibilitat i dona a l’espectador una visió diferent d’aquest tipus de personatges.

Plats bruts (Amazon i TV3)

Una de les sèries que aguanta millor el pas del temps tot i que ja en fa 20 anys de la seva estrena és sense cap dubte la protagonitzada per en David, en Lopes i la seva colla d’amics, que protagonitzen les situacions més absurdes episodi rere episodi a una sèrie que no tan sols va tenir un èxit aclaparador, sinó que va crear una forma de fer humor continuada per altres sèries.

The Witcher (Netflix)

The Witcher és dels pocs títols que ha tengut èxit en tots els formats en que ha aparegut, en va tenir la sèrie de llibres del seu autor, el polonès Andrzej Sapkowski, així com també els videojocs que han esdevengut una de les franquícies més profitoses dels darrers anys, venent més de trenta-tres milions de còpies dels diferents títols arreu del món, i duu el mateix camí la sèrie protagonitzada Henry Cavill en el paper de Geralt de Rivia. Tot i reconèixer que aquesta temàtica és de les que menys m’agraden, aquesta sèrie em va fer passar bones estones, això sí, no és per a tots els públics.

Mr Robot (Amazon)

Aquesta sèrie que protagonitza l’actor Rami Malek, que molta gent coneix també pel seu paper de Freddy Mercury a la pel·lícula “Bohemian Rapsody”, i amb l’aparició i producció de l’actor Christian Slater, fou una de les sorpreses més inesperades durant l’any de la seva estrena. Això sí, les dues temporades següents pateixen alts i baixos a causa de la complicitat de distingir els retalls de la sèrie que són reals, dels que formen part de la imaginació del protagonista, un activista hacker que pateix un trastorn ansiós-depressiu a més d’un alt grau d’antisociabilitat que li provoquen paranoies mentals molt sovint. L’argument que ens proposa la sèrie és el d’un grup d’anarquistes activistes, encapçalats per qui es fa anomenar Mr Robot que té com a premisa acabar amb una de les societats més poderoses del món, la Ecorp.

 Black Mirror (Netflix)

Una altra de les més conegudes que no podia faltar a aquesta llista és la sèrie que es fa plantejaments al voltant de la forma en què vivim actualment, i sobre la forma en què podríem estar vivint d’aquí a poc temps si no anam amb compte. Personalment he de dir que hi ha capítols genials en la seva concepció, però n’hi ha d’altres que destil·len un tuf anti-tecnològic que tira d’esquena i en certs moments em fan avorrir-los a causa de furgar massa al sensacionalisme.

 

5 comentaris a “Recomanacions en sèrie (5)

 1. Plats bruts i mr. robot m,agradaren, no així The Witcher, que ni la vaig poder acabar de veure. Sobre una visió diferent dels superherois, aconsell watchmen, tant la sèrie com el film

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • De Watchmen no n’he vist la sèrie, la pel·lícula sí. La diferència entre aquesta i The Boys és que Watchmen és molt més fosca i els seus protagonistes tenen problemes existencials personals i mentals, no així els de The Boys, a on el seu defecte principal és l’egoisme i la sèrie defuig els escenaris foscos als que tant ens tenen acostumats les creacions de l’editorial Dark horse.
   The Witcher vaig trobar que en termes generals està ben resolta, tot i que no sigui gens aficionat a aquesta temàtica.
   Mr. Robot… no és una sèrie per a tothom, sobretot a partir de la segona temporada.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. No puc estar sense recomenar una sèrie ja de culte, ME LLAMO EARL, per a passar bona estona.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Molt bona també 😆. Dins aquestes sèries a on hi ocorren situacions sense cap sentit, tenc el record d’una dels anys 90 que feien pel Canal + i es deia “Get a life” (traduïda com a “Búscate la vida). Era tan absurda que hi havia un episodi en el que el personatge es passava tot el temps caiguent cel avall crec recordar 😂😂.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada