Activitats a l’Auditori sa Màniga per aquest cap de setmana

 Activitats a l’Auditori sa Màniga (Cala Millor) per aquest cap de setmana

MOSTRA D’ART CONTEMPORANI
Visita fins el 19 de desembre de 2020
Comissari: Antoni Sansó

Allò que anomenam art contemporani designa una realitat tan complexa i heterogènia que dificulta un ancoratge precís de significat. Per això, les mirades i reflexions que avui podem realitzar són moltes i diverses.
Una obra d’art és un objecte que incorpora un significat, que pretén estimular el nostre pensament i la nostra imaginació, i aquesta és la intenció d’aquesta Mostra d’Art Contemporani, que presenta peces d’autors tan significatius com Tàpies, Barceló, Saura o Plensa.

 

Divendres, 18 desembre, 20 h
Conferència «La literatura com a eina de conscienciació social»
A càrrec de Sebastià Portell
Gratuït

L’art, i més concretament la literatura, a partir del poder de la paraula, és una eina d’imaginació i de representació social. És per això que la literatura i els mons que proposa, visibilitza, denuncia o matisa, i pot ser una primera passa vers el camí del canvi social. Una primera passa, creativa, que també ha d’anar acompanyada de la teoria i de l’acció.

Aquesta conferència dibuixarà un recorregut, a través de les paraules d’autors de casa nostra, per aquelles creacions que han lluitat per un món més igualitari i més divers. Un món, al cap i a la fi, millor.
CURS DE CULTURA CONTEMPORÀNIA

 

Dissabte, 19 desembre, 19.30 h
CONCERT
Grup de l’Orquestra Simfònica de Balears Ciutat de Palma
Gratuït

Una formació de l’Orquestra Simfònica de Balears, integrada per nou músics, interpretarà a Cala Millor el següent programa:

NONET OP. 77a
GEORGE ONSLOW

NONET NÚM.2, H.374
BOHUSLAV MARTINU

PAVANE OP.50
GABRIEL FAURÉ

Estela Córcoles, flauta; Carlos Fortea, oboè; Silvia Insa, clarinet; José Fortea, trompa; José Vicente, fagot; Marc Nogués, violí; Jorge Pérez, viola; Mirian Jiménez, violoncel; Mar Rodríguez, contrabaix

Les entrades són gratuïtes. Es poden reservar per telèfon i també a taquilla (només el mateix dia)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada