La millor composició de Voicello, una preciosa nina de nom Lida

La soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol, components del duet Voicello, s’han estrenat com a pares aquest 2021.
Va ser el dissabte dia 2 de gener, de part natural, a l’hospital de Son Llàtzer de Palma, on va néixer la seva primera filla que va pesar 3,420 quilos i a la qual han anomenat Lida, en homenatge a les dues padrines Margalides.
Na Carme i en Gabriel, tot i que duien uns anys junts, es decidiren a passar per l’altar el diumenge dia 11 d’octubre de 2020, a la parròquia de la Santíssima Trinitat de Palma, acompanyats dels seus pares i germans.
Tot i que el 2020 no ha estat un any massa musical pel duent, na Carme i en Biel han estat molt contents perquè han pogut viure plenament l’embaràs de na Carme, i aquest 2021, van aprofitant la baixa de maternitat-paternitat i l’enriquidora experiència de ser pares de la preciosa Lida, que es porta molt bé.
Amb tot això, Voicello, té moltes ganes de que s’acabi l’actual situació provocada per la Covid-19, que tantes víctimes ha causat, i que pugin tornar a l’activitat musical a la primavera per a poder presentar el nou espectacle que han estat preparant i que es titularà “Òpera Mediterrània”.
Enhorabona. Sens dubte, la millor composició, de nom, Lida.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada