La millor composició de Voicello, una preciosa nina de nom Lida

La soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol, components del duet Voicello, s’han estrenat com a pares aquest 2021.
Va ser el dissabte dia 2 de gener, de part natural, a l’hospital de Son Llàtzer de Palma, on va néixer la seva primera filla que va pesar 3,420 quilos i a la qual han anomenat Lida, en homenatge a les dues padrines Margalides.
Na Carme i en Gabriel, tot i que duien uns anys junts, es decidiren a passar per l’altar el diumenge dia 11 d’octubre de 2020, a la parròquia de la Santíssima Trinitat de Palma, acompanyats dels seus pares i germans.
Tot i que el 2020 no ha estat un any massa musical pel duent, na Carme i en Biel han estat molt contents perquè han pogut viure plenament l’embaràs de na Carme, i aquest 2021, van aprofitant la baixa de maternitat-paternitat i l’enriquidora experiència de ser pares de la preciosa Lida, que es porta molt bé.
Amb tot això, Voicello, té moltes ganes de que s’acabi l’actual situació provocada per la Covid-19, que tantes víctimes ha causat, i que pugin tornar a l’activitat musical a la primavera per a poder presentar el nou espectacle que han estat preparant i que es titularà “Òpera Mediterrània”.
Enhorabona. Sens dubte, la millor composició, de nom, Lida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.