Separació de poders?

Pareix esser que gairebé tots els mitjans de comunicació –almanco els que no són descaradament i de manera incondicional de l’òrbita del Partit Popular–, coincideixen en què Luís Bárcenas està decidir a destapar totes les informacions de què disposa per confirmar allò que tots sospitàvem: que el PP tenia –i per ventura encara té– una caixa B que emprava per finançar les seves campanyes electorals i construir la seva seu al carrer Génova, a més de pagar sobresous a molts dels seus dirigents. Els mitjans també coincideixen en pressuposar que Bárcenas s’ha decidit a «cantar» perquè li havien assegurat que la seva dona, Rosalía Iglesias, no aniria a la presó, circumstància que no s’ha esdevengut, perquè ja fa dos mesos que està tancada a la presó d’Alcalá.

Davant això, si ara acusa el Partit Popular de no haver complit els acords, crec que és lícit pensar que sabia que era aquest partit, a través dels jutges nomenats per ell mateix, el que decidia qui anava i qui no anava a la presó. On és, en aquest suposat cas, la pressumpta separació de poders que hi toca haver a tota democràcia seriosa?

Té res que veure, això, amb què el Partit Popular no vulgui renovar el Suprem ni el Constitucional, caducats des de fa anys, si és qui els ha de jutjar a ells si prospera el procés contra Bárcenas?

Tenim dret a ser malpensats?

Un pensament a “Separació de poders?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.