La història robada

Na Laura, una jove amb  inquietuds per conèixer la figura del batlle republicà Antoni Amer, es troba en el seu pis el dia  que, a través d’un missatger, rep l’esborrany de la biografia del batlle manacorí escrita pel seu pare, historiador. Des de la intimitat d’aquells papers, sorgeixen els personatges que s’endinsen en els dies passats; des dels precedents als republicans fins als tràgics fets del 1936, i ens conten la historia robada, la història arrabassada de la memòria col·lectiva del poble.

DIJOUS 22 DE SETEMBRE A LES 20.30

TEATRE DE MANACOR

PROJECTE ALCOVER

PREMI PROJECTES ESCÈNICS AJ DE PALMA

PREMI DEL PÚBLIC A LA FIRA DE TEATRE DE MANACOR

Amb aquesta actuació La història robada es despedeix del públic de Manacor i farà les darreres representacions a Alacant, Tàrrega, Granollers, Alcúdia, Campanet, Santa Margalida i una sèrie de funcions adreçades a ies.

L’obra dirigida per Joan Gomila compta amb els intèrprets Salvador Miralles, Francesca Vadell, Rosa Forteza, Tomeu Amer, Toni Lluís Reyes

Foto

Un pensament a “La història robada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.