Trencagarrons 2011

El passat diumenge, 18 de setembre, tres membres de la Unió Ciclista Sant Llorenç participaren en la desena edició de la marxa cicloturista Trencagarrons.

La marxa cicloturista és l’única prova ciclista que permet arribar al cim de la Serra de Tramuntana, el Puig Major o també conegut com “Ses bolles”. Després d’una partida amb un sol radiant, el dia s’anà tapant fins al punt de ploure una vegada arribats al cim. Ben tapats, els 200 ciclistes agafaren el camí de tornada cap a Alcúdia, des d’on s’havia partit, i així completaren els 120 km de què consta la marxa.

Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.