Torneig Pasta-Pasta Golf Challenge 2011-2012 a benefici de Tip-Tap

El torneig Pasta-Pasta Golf Challenge, amb més de 70 golfistes inscrits, va començar amb puntualitat exquisida el passat diumenge, a les 11:30 en torns de 4 a fer el recorregut pels 18 forats del camp de golf de Capdepera.

Aquest camp de golf va ser dissenyat pel famós arquitecte nord-americà Dan Maples i es caracteritza pel seu forat núm. 15, que ha estat repetidament elegit com el més bell de l’illa de Mallorca pels lectors de Mallorca Magazine.

Els golfistes a mig recorregut gaudeixen d’un càtering ofert pels organitzadors del torneig (el restaurant Pasta-Pasta de Cala Ratjada). Els participants varen poder gaudir d’una jornada fantàstica, només interrompuda per la pluja al final del dia, cosa que va endarrerir el recorregut dels darrers participants.

El torneig continuarà per terres alemanyes el proper dia 2 d’octubre i tornarà a Mallorca en les dates següents:

27-11-2011 Capdepera

29-12-2011 Capdepera

15-01-2012 Capdepera

12-02-2012 Capdepera

22-04-2012 Golf Gut Glinde, Alemanya

13-05-2012 Capdepera

En finalitzar cada jornada del club de golf gabellí, els participants acaben amb un magnífic sopar al restaurant Pasta Pasta.

Els beneficis del torneig ajudaran a finançar els projectes de les associacions Tip-Tap (amb seu a Sant Llorenç) i Buddha´s Children. La primera, com molts de vosaltres ja coneixeu, està destinada a millorar la qualitat de vida dels infants que pateixen alguna discapacitat.

Per a més informació podeu consultar qualsevol de les entitats participants: Pasta-Pasta, Tip-Tap, Golf de Capdepera.

Fotos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.