Syrinx

L’ESPECTACLE “SYRINX” A FAVOR DE L’ASSOCIACIÓ ESTEL DE LLEVANT OMPLE D’INTIMITAT L’AUDITORI SA MÀNIGA

“SYRINX”, un espectacle que va colpir el públic, a càrrec d’Andreu Riera, Josep Francesc Palou i Miquel Mestre

El passat dissabte dia 22 l’auditori de Sa Màniga i l’Ajuntament de Sant Llorenç organitzaren l’espectacle “SYRINX” amb els músics Andreu Riera (piano) i Josep Francesc Palou(flauta)i Miquel Mestre. Miquel mestre llegí textos d’Avelino Hernández, que visqué durant molts anys a Selva. Gràcies a les seves observacions quotidianes dels ocells del seu hort, tregué moltes reflexions vitals plenes de tendresa, que converteixen l’espectacle en un niu d’intimitat. La música està basada en les obres més representatives del repertori musical relacionat amb el cant dels ocells.

foto

A l’espectacle hi assistiren més de cent persones. Els donatius de l’entrada es destinaren a l’Associació Pro Salut mental Estel de Llevant, que actualment presta serveis a les persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies a la comarca de Manacor i atén més de 160 persones anualment.

L’acte fou patrocinat per “Sa Nostra” Caixa de Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.