Hipotels amb Dignitat i Feina

La direcció d’Hipotels ha fet donació d’un vehicle Renault Kangoo a l’associació Dignitat i Feina.

L’esmentada furgoneta és una eina importantíssima puix, fins ara, ta

Fra Tomeu Pastor signant la recepció de la furgoneta

nt el transport de persones com de mercaderies s’havia de fer amb vehicles particulars.

Aiximateix ens han facilitat un mobiliari útil per al procés de rehabilitació i acondicionament que, de mica en mica es fa a  la casa ses Josefines d’Artà, un centre on, de cada dia, s’hi van fent mes actes socials i culturals.

No queda, si no, fer palès el nostre profund agraïment, tant al senyor Joan Llull com als altres directius de l’empresa, per aquestes donacions. Moltes gràcies.

6 pensaments a “Hipotels amb Dignitat i Feina

  1. Sempre he estat crític amb els hotelers (almanco amb una part d’ells) però quan es fa una cosa ben feta s’ha de saber reconèixer. Així que enhorabona!!!!

  2. Jo crec que molts de pics es hoteles, tenen es probleme de no sebre on han de dur es sobrant; Perquè quant fan reforma, sempre sobren moltes de cosas, i tameteix, mor ho cremat ho ,en es punt ver. Se nesesita una persona en tens per pensa en aquestes coses de se solideritat, i asta se ferien propeganda, com minim barate.

  3. Malement jo parli des sobrant de ses reformas, jo se que mols se estimen més tiraro, altres no se preocupan de pasa se orde, i altres no tenen solideridad; Si Hipohotels, en te, idò se li ha de agrei, i se li ha de dar ses més sinseras gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.